Koirat

O'zone Léon "Olli"


Syntynyt 5.2.2011. Olli on rauhallinen ja melko reviiritietoinen uros, jolle tärkeintä on oman perheen seura. Olli on erityisesti äitin koira. :) 2016 todetun olka- ja polvinivelen nivelrikon vuoksi Olli on rajoitetulla liikunnalla, lisäksi pelastuskoiraharrastus on jouduttu jättämään.

Terveystietoja:
Kuulo +/-
Kyynärät 0/0 
Lonkat C/B
Kaikki hampaat
Eturistiside operoitu 2013 (TTA)
Kastroitu 2015
2016 todettu nivelrikko vasemmassa olkanivelessä (syynä kasvuiässä sairastettu osteokondroosi) ja leikatussa polvessa.

O'zone Sheherazade "Zade"


Narttu, syntynyt 6.8.2015. Aikaisemmin yhteisomistuksessa kasvattajan kanssa, 2017 lähtien oma koira. Zade on touhukas ja tottelevainen nuori koira. Vauhdikkaat leikit ovat Zaden mielestä parasta tekemistä. Zaden kanssa käymme pelastuskoiraharjoituksissa sekä juoksemme paljon yhdessä.

Terveystietoja:
Kuulo +/-
Kyynärät 0/0
Lonkat B/A 
Selkänikamien epämuotoisuus VA0 (normaali)
Välimuotoinen lanneristinikama LTV1 (jakautunut ristiluun keskiharjanne (s1-s2) tai muu lievästi normaalista poikkeava rakenne)
Kaikki hampaat

Aikaisemmat koirat


O'zone Qommander "Jalo"


Syntynyt 10.6.2014. Aiemmin yhteisomistuksessa kasvattajan kanssa, 2017 lähtien kasvattajan omistuksessa. Vahvaliikkeinen, ravivauhti on reipas, nauttii myös vetojuoksusta. Jalo pitää erityisen paljon harrastamisesta, varman ja innostuneen luonteensa vuoksi se onkin erinomainen harrastuskaveri.

Terveystietoja:
Kuulo +/-
Kyynärät 0/0 
Lonkat A/A
Selkänikamien epämuotoisuus VA0 (normaali)
Välimuotoinen lanneristinikama LTV0 (normaali)
Hammaspuutos 2 x P4

Näyttelymenestystä: Suomen muotovalio, Viron muotovalio, Latvian muotovalio, Liettuan muotovalio, Baltian muotovalio, Valko-Venäjän muotovalio, Viron juniorimuotovalio, Tallinnan juniorivoittaja 2015, Viron juniorivoittaja 2015.

Kuukauden luetuimmat