Viikko 14

Kevyellä viikolla tein vain kaksi juoksulenkkiä, jos lauantain kisaa ei lasketa. Lepäilin edeltävien viikkojen harjoittelusta, valmistauduin kisaan, ja sitten palauttelin kisasta. Juoksua 29,3 km. Lihaskuntoharjoitukset jäivät merkkaamatta, muutamana päivänä lyhyet kotijumpat.

Maanantai oli lepopäivä.

Tiistaina vein poikaa harjoituksiin. Otin mukaan yhden koiran, jonka kanssa juoksin kotiin. Kotona vaihto toiseen koiraan, jonka kanssa takaisin hallille. Kevyesti hölkkäillen.
   PK1 6,22 km, 0:46'08, 7'25 min/km


Keskiviikkona hieman pitempi kävelylenkki koirien kanssa, lepoa juoksusta.

Torstaina lenkitin vanhemman koiran kävellen ja otin sen jälkeen nuoremman reippaalle peruskestävyyslenkille. Molemmilla koirilla oli hankaluuksia sietää hiekoitussoraa, jota ei vielä ollut siivottu kaduilta, erityisesti vanhempi koiramme Olli ei tykkää siitä yhtään. Myös Zaden kanssa hieman normaalia hitaampi vauhti. Sykkeen mittauksessa oli ongelmia, mutta hieman liian kevyeksi jäi rasitus. Lenkin päälle hieman hyppelyjä ja loikkia.
   PK2 8,6 km, 0:51'24, 5'58 min/km

Perjantaina lepopäivä. Oli tarkoitus käydä kevyt iltahölkkä, mutta tiukassa aikataulussa jätin käymättä.


Lauantaina juoksin Karhu-viestissä Porissa. Matkan pituus osoittautui haasteelliseksi, ja vauhti loppui kahdeksaan kilometriin. Hieno reissu kuitenkin ja hyvä porukka joukkueessa!
   Kisa 10,36 km, 0:48'34, 4'42 min/km + verkat yht. 14,49 km

Sunnuntaina oli aivan valtavan väsynyt. Ajomatka, lyhyet yöunet ja tietysti itse kisa tuntuivat. Ei mitään jakoa, että olisin jaksanut lähteä edes kevyelle lenkille. Kävin kuitenkin koirien kanssa metsäkävelyllä ja ulkoilin perheen kanssa, mikä teki jaloille hyvää.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat