Viikko 32

Palautteluviikosta tulikin varsin kevyt, mikä oli kuitenkin ihan ok. Juuri lepoviikolla yritän pitää huolta siitä, että valitsisin useammin varhaisemman nukkumaanmenon tai rauhallisen iltahetken, jos yhtään siltä tuntuu, jolloin kovemmilla viikoilla voisin harjoitella reilummin.

Juoksua 26 km (2:59 h), josta poluilla 10 km (1:09 h).Maanantai ja tiistai olivat lepopäiviä.

Keskiviikkona juostiin koirien kanssa aamulla rauhallisesti puoli tuntia. Illalla otin Zaden mukaan polkulenkille. Kevyempi alku, pari kilsaa hölkkää, loppu 8 km reippaammin. Oli aurinkoinen ja lämmin ilta, aivan parasta kesämenininkiä.
   Aamu: PK1 3,98 km, 0:29:17, 7:21 min/km
   Ilta: PK2 8 km, 0:54:00, 6:45 min/km, keskisyke 137 + alkuverkka yht. 10,3 km

Torstaina otin koirat mukaan, kun vein poikaa treeneihin. Oli tosi lämmin päivä, joten teimme vain lyhyet hölkät ja sen jälkeen tottelevaisuutta. Lenkitin koirat erikseen, kolme kilsaa per koira. Illalla lihaskuntoharjoitus.
   PK1 6,08 km, 0:43:48, 7:12 min/km, keskisyke 117
   Jumppa 20 min


Perjantaina lepäilin. Kävimme illalla terassilla syömässä ja jätskillä, kun oli taas niin ihanan lämmin sää.

Lauantaina saimme koiranäyttelyvieraita. Eleganttiin tyyliini tervehdin vieraita hikisenä ja hengästyneenä, sentään olin ohjeistanut, että koirat voi päästää pihalle ulkoilemaan, jos en ehdi kotiin olemaan vastassa. Lenkki oli lyhyydessään karmea. Näin varttunut nainen tarvitsisi kunnon lämmittelyt, mutta kevyt osuus jäi nyt vain kilometrin mittaiseksi. Urpolan vitonen on mäkinen, joten vauhdista ei tarvitse huolehtia: syke nousee kyllä. Vauhtileikittelyn tyyliin syke sahasi VK-aluetta ylös ja alas, maksimialueellakin käväistiin joitakin kertoja. Tulipahan kiireestä huolimatta tehtyä lenkki pois, ja se jäikin viikon viimeiseksi.
   VL 6,19 km, 0:36:47, 5:56 min/km, keskisyke 150

Sunnuntai vietettiin kokonaan dalmatienkoirien erikoisnäyttelyssä Heinolassa. 132 dallua! Oli tosi hauska päivä. Tuomaripariskunta oli Saksasta. Zaden äiti Miina menestyi veteraani- ja paras narttu -kehissä, tyttäret eivät sijoittuneet. Kasvattaja- ja jälkeläisluokassa O'zonet sijoittuivat hienosti toiseksi. Lepopäivä juoksusta, hame päällä juoksentelusta ei aivan lenkkifiilistä saanut.


Kommentit

Kuukauden luetuimmat