Syksyinen treeniviikko 39


Tällä viikolla testasin kuntoa Cooperin testissä. Kisamieli nousi sen verran, että sunnuntaina olisi tehnyt mieli lähteä Pieksämäelle juoksemaan kymppiä, mutta miehen ja pojan pelien vuoksi ei ollut mahdollista mennä. Ehtisiköhän vielä tänä syksynä? Tällä viikolla juoksua 46,96 km.

ma: PK2 6,78 km
ti: Cooperin testi 2,73 km + verkat 3,98 km
ke: PK1 4,71 km, jumppa 15 min
to:
pe: PK2 10,39 km
la: PK1 4,23 km
su: PK1 14,14 km

Maanantaina käytin koirat ensin yhteiskävelyllä, sen jälkeen juoksin Zaden kanssa reippaan peruskestävyyslenkin. Samalla mentiin esikoisen treenejä seuraamaan. Lenkin pituus 6,78 km, keskivauhti 5:42 min/km. Keskisyke 139 eli lähes aerobisella kynnyksellä. Tämä on Zaden kanssa mukava juoksuvauhti, koiralle kevyt ja minulle hyvä perusvauhti.

Tiistaina pohdiskelin, jaksaisinko käydä Cooperin testissä. No jaksoin onneksi, eihän se niin paha ollutkaan, tai no oli tietysti, mutta kivaa silti. 2688 m sain juostua, 12 metriä jäi tottakai vähän vaivaamaan.

Keskiviikkona juoksin lyhyen palauttavan (4,7 km) koirien kanssa. Keskivauhti oli 6:40 min/km. Lisäksi tein vähän keskivartalojumppaa.

Torstaina vietin lepopäivää.


Perjantaina juostiin Zaden kanssa ihanassa aurinkoisessa ja tuulisessa syyssäässä reilu kympin lenkki kehittävää peruskestävyyttä. Cooper taisi vieläkin tuntua lihaksissa, vaikka muuten oli hyvä kulku. Keskivauhti 5:50 min/km ja keskisyke 139.

Lauantaina mies lähti esikoisen kanssa pelireissulle Kuopioon. Ehdittiin kuitenkin syödä porukalla aamupalaa, viikonlopun kiva rutiini. Pitkäksi menneen aamun päätteeksi käytin koirat vain lyhyesti aamuhölkällä (4,23 km).

Sunnuntaina oli minun vuoroni lähteä lasten kanssa peleihin, koska miehelläkin oli turnauspäivä. Hipsittiin jo viiden jälkeen aamu-ulkoilulle koirien kanssa. Onneksi ei usein tarvitse viikonloppuna nousta niin varhain. Kuopion reissun jälkeen oli hieman nuutunut olo, mutta pienen elpymishetken jälkeen lähdin kevyelle puolipitkälle. 14 km, 1:37:47. Rasitus oli hyvin kevyt, syke koko ajan alle 130. Yksin ei tarvinnut ihmisen syksyn hämärässä juosta: kaverina Zade 9 km ja Olli 5 km.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat