Treenit viikolla 37

Viime viikolla juokseminen jäi vähälle. Illat olivat tavallista kiireisempiä lomareissuun liittyvien valmistelujen vuoksi, joten lepopäiviä juoksusta tuli kolme. Viikonlopun pienet pyrähdykset onkin juostu Sisilian lämmössä. Kilometrejä yhteensä 24,71 km

ma:
ti: PK1 4,69 km
ke: PK2 4,75 km + VL 6,28 km
to:
pe:
la: PK1 2,04 km + VK2 1,97 km
su: PK-VK 4,97 km

Tiistaina puolen tunnin aamulenkki koirien kanssa. On hirmu kivaa taas juosta molempien koirien kanssa. Toivotaan, että Ollin nivelrikko sallii pienet hölkät myöhemminkin. Vauhti oli kevyt ja pysähdyksiä tuli paljon.

Keskiviikkona lenkitin ensin lyhyesti koirat (4,75 km) ja lähdin sen jälkeen saattamaan pyöräilevää poikaa treeneihin. Kävin samalla tekemässä vauhtileikittelyharjoituksen mäkisellä pururadalla. Kovin usein en tee vauhtileikittelyharjoituksia, koska en tykkää niistä yhtään. Tuolle reitille vauhtileikittely sopi kuitenkin hyvin: ylämäissä rasitus nousi korkealle ja alamäet palauttivat mukavasti. Maksimisyke 169, mikä on jo aika lähellä maksimiani (174).

Torstaina pidin suunnitellun lepopäivän. Koirillakin oli kevyt päivä, kävimme kuitenkin tottelevaisuustreeneissä. Perjantaina vein koirat koirahoitolaan ja pakkasin, suunnitelmista huolimatta en ehtinyt juoksemaan.


Lauantaina olimme jo lomatunnelmissa Sisiliassa. Kävin illalla pikaisella hölkällä. Toteutus ei mennyt ihan ajatusten mukaisesti: katuvaloja oli vain noin puolet juoksemastani matkasta, joten kovin miellyttävää ei illan pimeydessä juokseminen ollut. Sain kuitenkin veren kiertämään mukavasti juoksemalla pari kilometriä kylän suuntaan ja sama takaisin ylämäkeen. Keskisyke 137, maksimi 159. Kesto oli vain 26 minuuttia, lenkin pituus neljä kilometriä.

Sunnuntaiaamuna kävin aamupalaa varten leipomoreissulla. Reitti oli sama kuin edellisenä iltana, mutta juoksin vain vähän pitemmälle. Menomatka kevyttä laskettelua, tulomatka tiukkaa nousua. Matka 4,97 km,  keskisyke 139, keskivauhti jyrkkien mäkien kävelypätkien vuoksi vain 8:49 min/km.


Aika ihanaa olla lomalla.

Kommentit

  1. Ah, rentouttavaa lomaa sinne Sisiliaan :)! Meilläkin koittaa reilu viikon päästä reissu Espanjan auringon alle, jihaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Kesän jatkot teilläkin siis tiedossa, hieno juttu. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat