Kevennellen kohti Kuopion puolikasta

Tällä viikolla juoksin kevyesti. Nyt tuntuu siltä, että lepo on tehnyt tehtävänsä, tekee kovasti jo mieli juoksemaan enemmän. Kisainto ei ole vielä suuremmin vallannut mieltä, haluaisin vain juosta vähän enemmän päivittäin. Eiköhän kuitenkin kisaviikolla ala fiilikset nousemaan.


Tiistaina kävin lyhyen (4,3 km) iltalenkin Zaden kanssa. En mitannut sykettä, olo oli hyvä.

Torstaina vauhdikkaampi peruskestävyyslenkki. Keskivauhti 5:51 ja keskisyke 136. Tämän lenkin pituus vajaa 8 km. Zade oli taas kaverina mukana. Syke oli lenkin alkupuolella melko matalalla, mutta nousi kyllä sitten suunnitelmien mukaisiin lukemiin.

Perjantai-iltana juoksin pitkän lenkin, joka nyt tarkoitti puoltatoista tuntia (13,49 km). Kylläpä hämärä tulee taas nopeasti! En kyllä valita, pimeälenkeissä on tunnelmaa. Hyvä lenkki.


Lauantaina ajelimme halki Suomen Kokkolaan veljeni häihin. Voi mikä päivä! Rauli-myrsky olisi voinut aiheuttaa muutoksia suunnitelmiin, mutta niin vain aurinko pilkisteli, kun ihana hääpari vihittiin Ykspihlajassa Kahvila Sahan laiturilla. Vierasjoukosta iso osa oli ammattimuusikoita ja muita paljon esiintyviä, ja kun me puolenyön aikoihin lähdimme nukkumaan, oli pitkälle toistakymmentä erilaista kokoonpanoa esittänyt musiikkia tai jotain muuta. Kyllä kyyneleet virtasi! Huolimatta siitä, että esiintymässä oli omia lempimuusikoitani, oli morsiamen vanhempien esittämä laulu kaikista koskettavin, morsiamen äiti lauloi ja soitti kitaraa ja morsiamen isä soitti selloa. Huh! Tämä päivä ei unohdu ikinä.

Minulla oli reissussa lenkkikamppeet mukana siltä varalta, että jos heräisin paljon aikaisemmin kuin muu perhe, mutta heräilimmekin poikien kanssa yhtä aikaa. Lähdettiin sitten sunnuntaiaamun kävelylle koko porukalla. Kylläpä näytti Kokkola parastaan, joskin Ykspihlajan huikea hääjuhla oli virittänyt aivot jo valmiiksi aika länsirannikkomyönteiselle taajuudelle. Kaunis on Kokkolan vanha kaupunki!


Sunnuntaina tein lenkin kotimaisemissa Mikkelissä. Kevyesti 6 km, jonka päälle vähän loikkia tekonurmella.

Tällä viikolla juoksua 31,71 km. Ensi viikolla sitten kisataan.

ma:
ti: PK1 4,3 km
ke:
to: PK2 7,91 km
pe: PK1 13,49 km
la:
su: PK1 6,04 km, loikkia

Kommentit

  1. Tsemppiä valmistautumisviikkoon! Laitoin sulle spostia, käypä vilaisemassa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat