Kevyempi viikko 15

Tähän viikkoon mahtui kolme lepopäivää juoksusta. Loppuviikko mentiin täysin koiranäyttelyreissun ehdoilla. Kilometrejä kertyi 39,5.

ma:
ti: PK 6,85 km, hyppyjä + loikkia
ke:
to: PK 4,23 km
pe: PK, VK yht. 14 km
la:
su: PK 14,39 km


Tiistain tein mukavan, melko lyhyen pk-lenkin. Keskisyke 140, vauhti 5:50 min/km. Lenkin päätteeksi hyppyjä ja loikkia ulkona.

Torstaina kävimme pilkkukaksikon kanssa kevyen hölkän heti työpäivän jälkeen. Juoksumatka 4,23 km, keskivauhti niinkin hidas kuin 7:23. Taisi olla kevään tuoksuja pientareilla niin paljon, että pysähtelimme tiheään.Perjantaina juoksin aika spesiaalin kolmiosaisen vauhtilenkin dallupoikien kanssa. Tämä jäi ainoaksi vauhdikkaammaksi lenkiksi tällä viikolla, eikä tälläkään lenkillä hirmuvauhtiin ylletty. Pituus 14 km. Lenkkiraportti täällä.

Lauantai kului kokonaan Tallinnan Voittajassa, koirien lenkitykset tehtiin kävellen. Ihana Irma on nyt Tallinnan veteraanivoittaja 2016, muut koirat eivät sijoittuneet. Olipa taas hauska reissu, vaikka näistä univajetta aina vähän kertyy.


Sunnuntaiaamuna kävin juoksemassa Vantaalla kevyen puolipitkän (14,4 km), ensin Zaden kanssa 6,4 km ja sitten Jalon kanssa 8 km. Zaden kanssa mentiin pääasiassa hiekkateitä. Jalon kanssa löydettiin aika kiva reitti, josta saatiin vähän polkujuoksun tunnelmaa lenkkiin, vaikka ei me kyllä missään metsän siimeksessä oltu. Alla olevista kuvista näkyy hyvin, kuinka kaupunkialueella polut kuluvat todella paljon. Tulipa huomattua sekin, että kun 40-kiloinen uros hyppää ison ojan yli, niin kannattaa oma ponnistus ajoittaa melko lailla samaan hetkeen.


Ensi viikolla palailen normaalin treenin pariin. Ensin kuitenkin vähän lepoa.

Kommentit

 1. Sujuuko kahden dallun kanssa juokseminen hyvin? Meille ei toista ole tulossa mutta jäin miettimään, että yhden kanssa menee hyvin niin miten nuo kestää juosta rinnakkain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, kyllähän ihmisellä pitää vähintään kaksi dalmatialaista olla. :D

   Hyvin sujuu kahden kanssa juoksu. Nuo menee rinnakkain tai peräkkäin. Koirat tietää, että reunassa pitää pysyä ja että laukalla ei mennä eteenpäin, lisäksi tietysti riehuminen ja muu häröily on kiellettyä. Jos on kaksi toisiaan kovasti innostavaa koiraa, niin silloin pitää rauhoitella alkumatka tai hyväksyä se, että ekat kilometrit ne vetää. Kolmen kanssa en ole juossut, mutta silloin toimii ainakin silleen, että ottaa rauhallisimman fleksiin.

   Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat