Sateinen torstai kuvina

Pitkästä aikaa herätessä oli vähän hämärää. Viime päivinä on ollut upean aurinkoista ja aamullakin jo lupaus valoisasta päivästä, mutta nytpä ei ollutkaan. Klo 5:50 päästin koirat käymään pikaisesti takapihalla ja tein itselleni aamupalaa.


Aamukävelymme kesti 40-45 minuuttia. Hyvin usein viivyttelen aamupalapöydässä niin, että aikaa ei ole kuin kolmen vartin ulkoiluun. Aamulenkit ovat lähes aina rauhallista kävelyä. Saan samalla vähän vetristeltyä jalkojani ja tunnusteltua päivän fiiliksiä. Eilisen lenkki oli kevyt, joten eipä ollut jaloissa mitään erityisiä tuntemuksia. Zadella on nyt vajaa 8 kk iässä ensimmäiset juoksut, ja kuvan mukaisesti Olli on hyvin kiinnostunut sen takapäästä. Ollihan on leikattu, mutta näyttää silti juoksupyllyssä olevan viehätystä. Satoi kevyesti vettä.


Näppishommia alkaen klo 8:15. Aamupäivän mittaisesta palaverista sain aikaiseksi puolikkaan muistion ja lisää sovittuja palavereja. Joskus hierotaan huolella.


Työpäivän katkaisi eläinlääkärireissu. Lähden Zaden kanssa parin viikon päästä Viroon, minkä vuoksi se sai rokotteen leptospiroosia vastaan. Rokote ei ole pakollinen, mutta meidän Baltiaan reissaavat koirat on aina sitä vastaan rokotettu.


Päiväpostin mukana tuli entisen kotikaupunkimme Joensuun suunnalta markkinointipostia. Tulikin kova ikävä Pohjois-Karjalan iloista rentoilumeininkiä. Täytyypä ilmoittautua Joensuu Maratonille, joka juostaan toukokuun puolivälissä.


Työpäivän jälkeen lähdin pikaiselle kävelylle Ollin kanssa. Vajaa puoli tuntia ehdittiin käppäillä, sitten lähdin viemään poikia jalkapalloharkkoihin. Zaden iltapäiväulkoilutuksen hoiti mies. Koirilla oli tänään kevyt päivä.


Tällä viikolla kävi niin hyvä mäihä, että poikien treenit olivat yhtä aikaa ja vielä samassa paikassa. Tunti ja vartti oli aikaa omalle lenkille. Olinpa tänään nopea! En olekaan niin hidas kuin viime viikolla luulin. Ehkäpä tasaisella reitillä oli myös pientä vaikutusta asiaan... Ehdin myös seurata vähän aikaa lasten harjoituksia kuplahallilla.


Treenien jälkeen päästiin tekemään ruokaa ja syömään. Kokkailimme vanhemman pojan kanssa lohipastaa ja salaattia. Hyvää tuli.


Tavallinen, kiva päivä päättyi sohvamakoiluun koko porukalla: simpsoneita ja bloggailua. Koirille vielä pienet iltaulkoilut ja unille koko porukka. Pyykkihommat saa jäädä huomiselle.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat