Hangilla

Lämpimät kevätpäivät vaihtuivat loppuviikolla pakkasiin. Mikkelin seudulla on kuitenkin ollut upean aurinkoista, ja tämähän tarkoittaa usein hyvää hankikantoa. Tänään olimmekin rikkomassa metsästyslain pykäliä 51 ja 53 jo seitsemältä aamulla. Olipa hieno aamu! Joka vuosi ei hangille pääse ollenkaan, mutta nytpä sattui säät kohdilleen.


Erityisesti Zade oli innoissaan "asfaltoidusta" metsästä ja veti kunnon spurtteja. Aurinkoisen aamun lenkki oli hieno startti viikonlopulle.Kommentit

 1. Onpas hienoa, että olette päässeet nauttimaan hankien kannosta ja kevätauringon säteistä. Ulkoilu on todella ihanaa kevätauringossa. Sinulla on aivan ihanat koirakaverit. Ja nuo kuvasi ovat kyllä mahtavia.

  Aurinkoista kevättä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kommentti, Marika! Kevätauringossa ulkoilu on tosi mahtavaa, ja viikonloppuaamuisin ei useinkaan ole kiire mihinkään. Aurinkoista kevättä sinnekin! :)

   Poista
 2. Tutulta kuulostaa. Mekin olimme aamulla ulkona jo kuuden jälkeen :) Hanki kantaa hyvin koiran ja innoissaan tosiaan vetelee spurtteja ja kyöhnäilee lunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuuden jälkeen on jo ihan valoisaa! :) Toivottavasti hankikannot jatkuu jonkin aikaa, on tosi kiva päästä taas metsään muutenkin kuin kahlaamalla.

   Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat