Voittajan jälkeen väsyttää: viikko 49

Viime viikolla mentiin treenien osalta tavallista enemmän muu elämä edellä. Juoksulenkkien määrä oli vain neljä (yht. 30 km), mutta silti olen tänään maanantaina viettänyt lepopäivää, toipunut sähäkästä viikonlopusta ja lepuuttanut väsyneitä lihaksia. Oli siis Voittaja 2015 -koiranäyttelyviikonloppu.


Tiistaina kympin lenkki, jonka loppupuolella kolme kilsan vetoa kahden minuutin palautuksilla. Puolen tunnin kevyet alkukilometrit valmistivat vetoihin hyvin. Vauhdit 5:01/km, 4:44/km, 5:02/km. Keskimmäiselle sattui alamäkivoittoinen pätkä, siksi muita selvästi kovempi vauhti. Kivalta tuntui, useampi veto olisi alkanut painamaan, mutta pitemmälle lenkille ei ollut aikaa.

Torstaina kevyt koiranulkoilutushölkkä työpäivän jälkeen.

Perjantai-iltana kävin kuntosalilla. Olen melko paljon tykästynyt loikkiin ja hyppyihin, ja erityisesti siihen, miten rauhallista tuolla punttiksella on esimerkiksi perjantai-iltaisin. :) Tilaa siis oli hyvin ja tein osan loikista tatamin puolella ilman painoja.

Lauantaina ulkoilutin omat koirat pitemmällä metsälenkillä ja lähdin illaksi Vantaalle. Meitä oli neljä naista valmistautumassa sunnuntain näyttelyyn, kaikille riitti ulkoilutettavia. Minä kävin 10 km iltalenkin Jalon ja Miinan kanssa. Satoi kevyesti ja tuuli oli omituisen lämmin. Sunnuntaiaamun varhaislenkki samojen tyyppien kanssa starttasi jo viiden jälkeen. Vauhti oli kevyempi kuin illalla, kenelläpä nyt suuremmin olisi menohaluja tuohon aikaan aamulla.

Dallukehät alkoivat jo yhdeksältä, samaan aikaan toisessa kerroksessa alkoi dobermannien arvostelu. Päivä oli hauska ja koiria oli messarin perinteiseen tyyliin paljon. Viikonlopulle kertyi runsaan ulkoilutuksen vuoksi kiitettävästi kävelytunteja, onneksi jalkapohjat eivät siitä ärtyneet.

ma:
ti: VK, vetoja 3 x 1 km yht. 10,01 km
ke:
to: PK 5,38 km
pe: kuntosali 50 min
la: PK 10,12 km
su: PK 5,37 km


Kommentit

Kuukauden luetuimmat