Kevyt, kevyempi, viikko 50

Viime viikon juoksuun vaikuttivat muut arjen kiireet, aivan kuten edelliseenkin. Meidän perheen arki on tavallisestikin melko aikataulutettua harrastusten vuoksi, jolloin ylimääräiset menot tekevät helposti päivistä ihan täysiä. Koirat on tietysti ulkoilutettava, mutta jos pentu on mukana, emme voi vielä tehdä lenkkejä juosten. Keväällä helpottaa, kun Zade voi jo kevyillä lenkeillä olla mukana.


ma:
ti: PK 5,12 km
ke: PK 4,48 km
to: kahvakuula 30 min
pe: PK 6,25 km
la: PK kävely/hölkkä 4,47 km + juoksu 8,18 km
su:

Pieniä, kevyitä pyrähdyksiä siis. Lyhyet lenkit toki virkistivät kiireisinä päivinä, onneksi pääsin useimpina päivinä edes lyhyesti juoksemaan. Lauantaina tein kivan lenkin: kävin Zaden kanssa hölkkäämässä lähipurtsilla niin, että pidin sen siellä koko ajan irti. Zade on 4 kk ikäisenä hyvin mukana kulkeva, lisäksi sillä on varma luoksetulo. Pentua ei tietenkään voi juoksuttaa kuten aikuista koiraa, mutta vapaana se voi säädellä omaa vauhtiaan. Zaden lenkin jälkeen Ollin kanssa 8 km.

Kovin kevyt viikko tehojen ja kilsojen puolesta. Juoksua 28,49 km (sisältäen Zaden kanssa tehdyn kevyen hölkkäilyn).

Tämän vuoden juoksusaldo on nyt 1942 km. Kilometrimäärät ovat loppuvuonna hiipuneet pennun tulon jälkeen, tosin yhtä iso syy on miehen lisääntynyt treenaaminen sarjapelaajaksi paluun myötä, jolloin oma lenkkiaikani on kaventunut entisestään. Mutta eipä murehdita turhia, onhan se tietysti hienoa, että tykätään ja voidaan koko perhe liikkua paljon.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat