2XU Thermal Compression

Joulupukki toi kuntoilijalle mieluisan paketin. Olen ollut kesällä ostamiini kompressiotrikoisiin tosi tyytyväinen, ja nyt sain vastaavista trikoista talvimallin. Pyykkikone laitettiin pyörimään heti aattoiltana, jotta voisin jouluaamuna käydä uusia vaatteita testaamassa. Mutta mitä juoksija tekee kompressiopaidalla? En tiedä, mutta nyt on sellainenkin.

Thermal Compression -trikoot ovat 2XU:n malli viileämpiin olosuhteisiin. Näin leutoina talvipäivinä, kun mittari on nollan tienoilla, lämmittävät thermal-trikoot juuri sopivasti. Mitkään pakkaspöksyt nämä eivät ole, muutamassa asteessa varmasti tarkenee, mutta viimeistään kymmenessä pakkasasteessa täytyy pukea lisäksi jotain päälle. Trikoot ovat sopivasti napakat (niin on muuten paitakin, mikä tuntuu erikoiselta) ja kangas on vahvaa. Sisäpinta on kevyesti harjattu. Juostessa tuntuma on miellyttävä, ja nämä toimivat varmaan palauttelutarkoituksessakin hyvin.


166-senttisellä ja 58-kiloisella mallillamme trikoissa koko ST ja paidassa koko S. Hyvin mahtuu. Testilenkki oli vasta päättynen flunssan vuoksi hyvin kevyt 12 km, josta koiraseurassa ensimmäinen 5 km. Sää oli sateinen ja tuulinen, mutta juokseminen oli ihanaa. Juoksijan vapautta tuntee usein hyvin voimakkaasti juuri silloin, kun voisi tehdä "jotain muuta": esimerkiksi jouluaamuisessa vesisateessa. Oli rauhallista, harmaasta maisemasta oli mukava katsella sisältä loistavia kuusenvaloja ja heräileviä ihmisiä. Fiilis olisi varmaan saavutettu ilman trikoitakin, mutta hyvä niissä oli juosta.


Kommentit

Kuukauden luetuimmat