Perjantai kuvina

Perjantaina oli tavallinen, kiva päivä. Herätys 6:15. Ennen aamulenkkiä vähän aamupalaa. Samalla lueskelin uutta Metsälehteä. Koirat ovat aamu-unisia, näin myös tänään. Olli siirtyi sohvalle nukkumaan, Zade jäi yläkertaan.


Klo 6:45 lenkille lähtijöitä oli minun lisäkseni vain yksi. Zade nukkui edelleen, joten lähdimme Ollin kanssa kevyelle juoksulenkille. Satoi vettä ja tuuli vähän, mutta puolen tunnin lenkille on oikeastaan ihan sama, minkälainen sää on.


Ennen töihin lähtöä vielä hyppynarulla hyppimistä. :) Eskarilaisilla on liikuntakortteja, joista koko perhe saa vinkkejä yhteiseen liikuntaan. Punnerruskortti suoritettiin ja palautettiin eilen, tänään vietiin hyppynarukortti. Korttien perusteella vaikuttaa, että viikonloppuna käydään metsässä, leikkipuistossa ja lankutetaan mainoskatkolla...


Töissä klo 8:15. Aamupala nro 2 yhdeksän aikoihin. Töistä saa hyviä, tuoreita sämpylöitä.


Kotiin klo 12:30. Koirat pikaisesti takapihalle ja puuroa lounaaksi. Työpäivä jatkui kotona, toisella korvalla seurailin tokaluokkalaisten touhuja.


Klo 16:40 työkone kiinni. Hetki kotitöitä ja välipalaa lasten kanssa. Mies oli jo lähtenyt koirien kanssa metsään ja sieltä ruokakauppaan. 


Puoli kuudeksi lähdettiin kuopuksen judotreeneihin. Vanhempi poika halusi myös lähteä mukaan. Aikuisten jumpassa tänään tehokas kuntopiiri ja hyvät venyttelyt päälle. Jalassa Compressportin kompressiosäärystimet, joista olen tykännyt tosi paljon.


Mies oli lähtenyt omiin peleihinsä, kun palasimme treeneistä. Pikaiset kokkailut, koirat pihalle ja pyykkiä koneeseen. Perjantaisin pestään judopukuja seuraavaa viikkoa varten.


Illalla kirjoitin vielä kollegalle sähköpostin asiasta, jota emme olleet päivällä hoksanneet. Jännä, miten joskus asiat ratkeavat, kun jättää ne hetkeksi ja tekee jotain muuta. Illan piristyksenä skype-puhelu itävaltalaiselta ystävältä. Kymmeneltä koko muu perhe oli nukkumassa, minä viikkailin vielä hetken pyykkiä ja katsoin samalla elokuvaa. Nukkumaan noin klo 23.Kommentit

Kuukauden luetuimmat