Palautteluhommia

Joutsenon maratonilta palautuminen on sujunut hyvin. Se olikin odotettavissa onnistuneen juoksun jälkeen. Olen vähitellen palannut treenien pariin, tosin kevyillä tehoilla ja letkeää syksyä viettäen.


Ennen joulua on tarkoitus panostaa vähän enemmän lihaskuntoharjoitteluun. Erityisesti keskivartalon vahvistaminen on syksyn agendalla. Maratonin jälkeisenä tiistaina kävin tekemässä kevyehkön punttitreenin keski- ja ylävartalolle. Tänään tein niiden lisäksi hieman kyykkyjä.

Juoksu on rajoittunut kevyisiin aamulenkkeihin koiran kanssa. En erityisemmin suunnitellut juoksemista tässä vaiheessa, ennemminkin suunnittelin lepoa, mutta aamut ovat nyt niin syksyisen raikkaita, että juokseminen on todellakin tuntunut parhaalta tavalta aloittaa päivä. Sunnuntaina ja maanantaina kävimme siis pilkkuystävän kanssa hakemassa fiilistä päivään kevyillä 4 km aamulenkeillä.

Huomenna haetaankin sitten lisää touhua taloon! O'zone S-pennut ovat menossa päivällä kuulotestiin, jonka jälkeen voimme hakea pentusen kotiin. Olin seuraamassa sunnuntaina pentutestiä, jossa jokaisen pennun käyttäytymistä ja ympäristöön sopeutumista testataan kaksiosaisessa testissä. Hieno pentue! Voimme odottaa innokasta harrastuskaveria.


Kommentit

Kuukauden luetuimmat