Viikko 36: koiranpentuja ja pitkiä lenkkejä

Pentuja!! Vietin sunnuntain kasvattajan kotona Vantaalla ihmetellen neljän viikon ikäisiä pikkudalluja. Teimme kasvattajan kanssa valintaa meille tulevasta yhteisomistusnartusta. Hienoja pentuja kaikki kahdeksan! Meidän narttumme on utelias, ahne ja sinnikäs. Neljästä nartusta pullein ja selkeästi emäntä-tyyppiä.


Tällä viikolla vain kolme lenkkiä. Viikon tavoitteet olivat pisimmässä pitkässä lenkissä sekä viikonlopun maratonvauhtisessa. Kilometrejä 53,44.

ma:
ti: PK 6,3 km
ke:
to: PK 28,11 km
pe:
la:
su: VK- 12,1 km + PK 6,93 km

Pitkä lenkki, joka jäi viime viikonloppuna väliin testijuoksun vuoksi, oli tarkoitus juosta keskiviikkona. Olin kuitenkin keskiviikkona todella väsynyt, luultavasti työpaikalla ja kotona jylläävän flunssan takia, luulin tulevani kipeäksi. Nukuin päiväunet ja menin aikaisin nukkumaan. Enpä sairastunutkaan, joten lähdin pitkälle torstaina. Ollin kanssa mentiin ensimmäiset 20 km, loppu totaalisessa juoksuhurmiossa yksin. Söin pari geeliä matkalla (GU) ja join vettä. Varikkopysähdyksellä myös vessatauko. Keskivauhti 6:32/km, aikaa vierähti 3:03:46.

Perjantai ja lauantai lepoa. Sunnuntain Vantaan reissulle oli sovittu koirien lenkittämistä, jotta päivän runsas ohjelmapuoli saatiin sujumaan. Ja tietysti halusin päästä Jalon kanssa ulkoilemaan pitkästä aikaa. Käytin kevyellä kävelyllä ensin Miinan, pentueen emän. Miina tuottaa runsaasti maitoa, joten ulkoillessa mentiin tietysti mamman tahtiin. Miina on aivan ihana dallu, joka heilutti innokkaasti häntäänsä jokaiselle vastaantulijalle. Jalon kanssa juostiin maratonvauhtinen 12 km. Lähtiessämme oli aurinkoista ja lämmintä, joten otin Jalolle juomista mukaan ja pidimme pari juomataukoa. On se niin vahva menijä! Meillä oli hyvä lenkki, kelloon tuli muutama tauko mukaan, mutta noin 5:40-vauntia mentiin. Jalon jälkeen kävin sen 8-vuotiaan mummon Alman kanssa palauttavalla vajaa 7 km lenkillä. Mummo jaksoi mainiosti, vasta viimeisellä kilometrillä se jättäytyi takaviistoon juoksemaan. Keskivauhti kevyellä loppulenkillä 6:26/km.

Juoksuviikko oli vähän tavallisesta poikkeava sairastumiskuvitelmien ja useiden lepopäivien vuoksi, mutta onneksi nuo tärkeimmät lenkit onnistuivat. Olli pääsi monena päivänä metsään, kun vietettiin kevyttä meininkiä. Hirvikärpäsiä on nyt todella paljon!  Tästä kevennellen kohti maratonia.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat