Juhannusviikon juoksut


ma:
ti:
ke: Mikkeli White Night Trail 16,89 km
to:
pe: PK 12,12 km
la: PK 4,48 km
su: PK 13,93 km

Tällä viikolla osallistuin keskiviikkona 17 km polkujuoksukisaan. Sen vuoksi maanantai ja tiistai olivat lepopäiviä, samaten kisan jälkeinen päivä. White Night Trail oli rankka, siitä raporttia tuolla. Tapahtumiin on kyllä aina mukava osallistua, mutta tällä viikolla fiiliksen puolesta paras lenkki oli juhannusaaton iltalenkki.

Vietimme juhannusta miehen kotiseudulla. Aattona olimme kylässä grillaamassa ja saunomassa, ja minulla oli suunnitelmissa juosta sieltä koiran kanssa takaisin perusleiriin, jos sää ja tuntemukset osuisivat kohdilleen. Ruokaa oli hämäläiseen tyyliin tarjolla melko runsaasti, mutta keskityin itse lenkkeilyt mielessä pelkkiin alkupaloihin. Sadekuuroja tuli silloin tällöin, mutta ilma oli melko lämmin, siksi ajattelin rankemmankin sateen uhalla lähteä tekemään lenkkiä. Matka olisi noin 12 km, joten arvioin, että 1,5 makkaran ja ison oluen nautiskelun jälkeen vajaan tunnin päästä olisin kevyeen lenkkiin juoksukunnossa. Näin olikin, juoksu kulki todella hyvin. Välillä satoi vettä ja välillä paistoi ilta-aurinko, oli niin kesä! Liikennettä oli hyvin vähän, lisäksi olin katsonut kartasta etukäteen vähän pienempiä teitä, joita olikin tosi kiva juosta. Lenkissä oli aivan selvästi juhannustaikaa, keskiviikon kisakaan ei tuntunut ollenkaan.

Lauantaina vain pieni koiranulkoilutushölkkä sateessa. Sunnuntaina kotimatkan jälkeen ihan viimeiseksi illalla puolipitkä, vajaa 14 km. Taas mukavan lämmin ilma, koira kävikin kesken lenkin uimassa. Viikon kilsat 47,42.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat