Kevennetty viikko 19, kohti puolikasta

Ensi viikon lauantaina olisi suunniteltu maratontapahtuma, mutta se muuttuu nyt puolikkaaksi, tai jos oikein jänistän, niin kympiksi. Koko huhtikuu on mennyt melko huonolla treenillä, joten maratonille ei kannata vielä lähteä. Puolikkaalla olisi kiva tehdä hyvä aika, mutta pakko olla realisti: vauhtiharjoitukset ovat olleet hyvin usein suunniteltua lyhyempiä. Kymppiä olisi kiva kokeilla, mutta ehkä kuitenkin puolikas...  Katsotaan viikolla miltä tuntuu. Nyt pitäisi saada ainakin nukuttua riittävästi.

Viikolla 19 tein neljä lenkkiä. Ainoastaan perjantain vetotreeni oli kuormittava juoksuharjoitus, muut kevyitä koiralenkkejä. Sunnuntainakin pitkän tilalla vain 8,8 km, kun ei erityisesti menohaluja ollut. Keskiviikon puntti tuntui kyllä monta päivää, sain jotenkin kyykättyä jalat ihan kunnolla jumiin. Voisi varmaan tehdä vähän useamminkin vastaavaa.

ma:
ti: PK 6,38 km
ke: kuntosali 45 min
to: PK 4,84 km
pe: VK, vetoja 8,72 km
la:
su: PK 8,84 km

Yhteensä 28,8 km. Hyvä näin, nyt vaan vieläkin enemmän voimien keräämistä ensi lauantaita varten, jolloin Joensuu kutsuu.

Viikon paras päivä oli tietysti äitienpäivä. Sain nukkua pitkään ja nousta valmiiseen aamupalapöytään. Lapset olivat valmistelleet ihania lahjoja ja piirtäneet kortit.

Iltapäivällä olimme pelastuskoiraharjoituksissa. Ollille tehtiin hakuharjoitus, jossa sillä oli kuitenkin mahdollisuus jäljestää maalimiehelle, tosin tuoretta jälkeä. Jäljennosto onnistui, ja maalimiehelle jälkeä/hajuvanaa pitkin välillä mammaa vilkuillen... Pientä epävarmuutta tai motivaation puutetta, mutta lopulta ihan onnistunut harjoitus. Pisteet myös tottisosion onnistuneesta häiriötreenistä.
Lenkin jälkeen joskus väsyttää, pelastuskoiratreenien jälkeen väsyttää aina.

Kommentit

  1. Ehkä nähdään Joensuussa :) Mulla alla vasta kahden viikon treenit flunssan jälkeen, joten olen tässä arponut lähteäkö juoksemaan vai ei. Vielä ei kunnon vauhdit irtoa, mutta kai sitä vois silti juosta, saa nähdä. Tsemppiä kuitenkin kisaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, ehkä nähdään! :) Minä mietinkin, että oliskohan sulla just Joensuu suunnitteilla, kun ei ole kuin parin tunnin ajomatka. Kiitos tsempeistä, vähän hirvittää lähteä juoksemaan. Mutta kaikki tuntuu valittelevan samaa, ettei kunto ole ihan toivotulla tasolla, joten en ole yksin... Mulle tekee henkisesti hyvää saada "kisakausi" avattua, joten kai se on mentävä. Tsemppiä sinullekin, jos lähdet ja en jos onnistu bongaamaan lähtöviivalla. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat