Viikko 17: eipä juuri raportoitavaa

Aivan onneton juoksuviikko. Olen ollut väsynyt eikä ole huvittanut juosta. Koiria on ulkoilutettu paljon metsässä ja tietysti kävelytetty hihnassa. Minulla oli kaksi pitkää palaveripäivää (miehelle kymmenen pistettä arjen pyörittämisestä!) ja miehellä oli yksi aamusta yöhön -asiakaspäivä, joten vähän kireämpi viikko on ollut, vaikkakin siis ihan tavallinen arkiviikko, mutta tällä hetkellä koirien erillishuolto ottaa aikaa enemmän.

Päädyimme viikonlopun mittaiseen asumuseroon. Koirien erillään pitäminen on raskasta (jostakin syystä, en kai osaa suhtautua tähän oikein), ja halusin olla muutaman päivän ihan tavallisesti ja nukkua paremmin. Siispä lähdin lasten ja nuoremman koiran kanssa mummolaan Kainuuseen. Mies jäi vanhemman koiran kanssa kotiin.Lunta oli vielä jonkin verran. Aamuisin oli sen verran pakkasta, että hanget kantoivat hyvin. Sehän sopi meille, hangilla kulkeminen on todella kivaa.

Lauantaina tein koiran kanssa aamulenkkinä maratonvauhtisen kympin. Nuorempi koira on loistava vauhtilenkkikaveri, se on vahva menijä. Vauhti oli aavistuksen tavoitetta hitaampaa (5:46/km), mutta loppuun tein 1,5 km kovemman vedon vauhdilla 4:48/km, jolloin keskivauhdiksi tuli kuitenkin tavoitteen mukainen 5:38/km. Matka 10,48 km ajassa 0:59:08. Sunnuntain lenkille lähdin yksin. Olimme aamupäivällä paljon ulkona, joten jätin Jalon lepäämään. Kulki niin huonosti, että olisi oikeastaan voinut kääntyä aikaisemmin jo kotiin. Halusin kuitenkin käydä katsomassa, joko yhden suosikkireittini tie olisi sulanut, mutta ilmeisesti sitä ei talvisin aurata lainkaan, eikä siinä lumen vuoksi voinut vielä juosta. Ihan hyvä, olisi voinut tulla uupumus sillä vähän pitemmällä ja mäkisellä lenkillä.

ma:
ti:
ke:
to: PK 5,85 km
pe:
la: VK- 10,48 km (lopussa kovempi veto 1,5 km), kahvakuula 30 min
su: PK 12,6 km

yht. 28,9 km.
Kommentit

Kuukauden luetuimmat