Kisajännitystä, penkkiurheilijana siis

Tällä viikolla on kuhinaa. Kontiolahdella alkavat huomenna ampumahiihdon mm-kisat, mikä näkyy vähän meidänkin arjessamme. Ampumahiihdon ystävinä olemme koko perheenä valtavan ylpeitä Suomessa pidettävistä kisoista sekä tietysti meidän urheilijoistamme. Monet ystävistämme suuntaavat kisapaikalle, kuten myös tästä taloudesta mies ja lapset. Minä joudun jäämään kotiin muiden sovittujen menojen vuoksi. Entisenä joensuulaisena tiedän, miten siellä päin kisat näkyvät joka paikassa ja kisatunnelma ulottuu stadionilta kaupunkiin asti. Mm-kisat vaikuttavat jopa meillä töissä: asiakkaillamme on kutsuvierastilaisuuksia kisoissa, joten kokouksia on siirretty muihin ajankohtiin.Yksi paras näihin kisoihin liittyvä "lieveilmiö" on kisaturistit, joista saimme jo osamme: ihana perhetuttumme ja kollegamme Itävallasta pysähtyi pariksi yöksi meille matkallaan Pohjois-Karjalaan. Ja niinhän se on, että koira koiran tuntee: vanhana maratoonarina hän halusi lähteä lenkille yhdessä, näin toki tehtiin. Loskasta ja räntäsateesta viis, kaupunkiin on parasta tutustua juosten.

100 päivää ilman alkoholia -haasteessa jouduinkin (siis pääsin!) nyt päivänä 63/100 tilanteeseen, jossa otettiin käyttöön plan B eli saa maistaa. Saimme tuliaisena burgerlandilaista punaviiniä, jonka tuottaja on Heinrich, ystävämme suosikki. Rypäle on itävaltalainen Zweigelt ja vuosikerta kuuleman mukaan mainio 2010. Tätähän me sitten tänään nautiskelimme iltaruualla, ja oli kyllä hyvää. Alkon valikoimista tätä ei löydy, mikä tietysti lisäsi meidän mielenkiintoamme tätä herkkua kohtaan. Ja parhaaltahan kaikki maistuu hyvässä seurassa. Voi vitsit, usko elämään on taas korkealla.

Huomenna siis starttaa sekaviestillä Kontiolahden amppiskisat. Toivottavasti säät suosii ja järjestelyt sujuvat hyvin. Vähän jännittää, sopivasti. Tällä kertaa tunnelmoin kotona tv:n ääressä. Go Kaisa!

Kommentit

 1. Voih, olispa ihana päästä paikanpäälle katsomaan! Mutta kotisohvalta täältäkin jännätään!! Kaisa on niin upea urheilija, että hänelle jos jollekin suon menestystä!! #GoKaisa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, on varmaan aika hyvä tunnelma stadionilla! Jos jotain hyvää, niin telkkarista ainakin näkee tilanteen koko ajan. :)

   Poista
 2. Penkkiurheilu on hienoa. Täälläkin ollaan Kaisan puolesta peukut pystyssä. Kannustakaa täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Kaisalla on riittävä keskittymisrauha, taitaa olla aikamoista pyöritystä. Toivotaan myös, että Marilla jalat kestää. Kannustetaan! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat