Vaisumpi viikko 7

Tällä viikolla jouduin flunssan pelossa vähän keventelemään: vain kolme juoksulenkkiä, 35,9 km. Onneksi ei ole kunnolla tauti iskenyt.

ma:
ti: PK 7,39 km
ke: kuntosali 50 min
to: VK- 11,45 km
pe: jumppa 1h
la:
su: PK 17,04 km

Alkuviikko oli kevyt. Keskiviikon punttiksella erityistsemppaus jalkatreenissä ja rimanalitus keskivartalossa. Teen usein jalkoja painottaen tasapainoa kehittäviä askelkyykkyjä ja yhden jalan kyykkyjä. Tällä kertaa tein kyllä lämmittelyksi askelkyykkyjä pienillä painoilla, mutta muun jalkatreenin tein kunnon painoilla siten, että kymmenen toistoa teki tiukkaa. Vatsat, selät ja kyljet tuli tehtyä jotenkin laiskasti. Torstain maratonvauhtisesta lenkistä kirjoitin aiemmin täällä. Perjantain vanhempienjumppa oli silkkaa asiaa: tehokas kahvakuulatreeni. Keskiviikon luistamiset keskivartaloliikkeissä tuli nyt korkojen kera maksettua. Tuli mieleen, että kuula tai pari olisi hyvä olla kotonakin.

Viikonloppua saatiin viettää isomalla porukalla, kun vanhempani olivat meillä vieraana. Päästiinkin lauantaina miehen kanssa kävelyttämään koiria yhdessä, harvinaista herkkua! Näin pienestä sitä ihminen tulee onnelliseksi... Koirat ulkoilivat paljon vapaana, joten jätin lenkin tekemättä kokonaan. Arvuuttelin vointiani ja päätin varmuuden vuoksi levätä ylimääräisen päivän.

Mummo ei pidä koirista, joten esitän asiallista tässä sohvan toisessa päässä.

Sunnuntaina oli lasten hiihtokilpailut, josta saatiin kotiin kaksi tyytyväistä mitalistia. Varsinaisesta kilpailusta ei ollut kysymys: ajanottoa ei ollut ja kaikki osallistujat saivat mitalin. Oli hieno ulkoilupäivä. Myöhemmin ystävät tulivat laskiaispullien kanssa meille kylään, joten pitkälle lenkille lähdin hyvin tankanneena. Pakkanen kiristyi auringon laskettua, mutta hyvä 17 km lenkki kuitenkin. Eka kymppi vanhemman koiran kanssa ja loppumatka nuoremman kanssa.


Kommentit

  1. Onneksi sulla ei kunnolla iskenyt tauti päälle. Mulla meni yksi viikko pedin pohjalla flunssan ja kuumeen kourissa. Ei kivaa, mutta nyt onneksi olen jo terve. Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Vähän rajoilla olen mennyt, monena päivänä on tuntunut, että kohta tuun kipeäksi. Viikko on kyllä pitkä aika sairastaa! Nyt ei muuta kuin kevättä kohti. Hyviä treenejä! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat