Testissä Lidlin trikoot

Olen useammastakin blogista bongannut kehuja Lidlin myymien urheiluvaatteiden laadusta suhteessa hintaan. Ostinpa sieltä sitten itsekin trikoot testaukseen. Hinta oli kokonaiset 5,99 € eli melkoisesti vähemmän kuin perustrikoot.

Pakkaus lupasi joogafiilistä... Tunnelma tässä vaiheessa varsin kalsarimainen. Eniten epäilystä herätti puuttuvat etu- ja takasaumat sekä se, että etu- ja takakappaleet olivat täysin samanlaisia, eli ihan sama kummin päin nuo vetää jalkaan. Itsellä kun on takakappale "vähän" suurempi kuin etukappale, niin tilanne ei vaikuttanut lupaavalta.


Ensituntuma oli kuitenkin yllättävän hyvä. Trikoot ovat tosi joustavat. Jalassa ne tuntuvat mukavalta ja vyötärö on riittävän korkea. Sivuosa on vähän erilaista neulosta, mikä on ihan kivan näköinen. Etu- ja takasaumojen puuttuminen vähän vaivaa, mietin ensin, kehtaanko näissä lähteä lähteä punttikselle kyykkäämään. Nämä muistuttavat kyllä erittäin paljon miehen joululahjaksi saamia craftin urheilukerraston housuja.

No pakko laittaa vähän pitempää paitaa!

Rohkeana tyttönä päätin kohdata nolotushaasteen. Testitilaisuus tulikin hyvään saumaan: ehdin puntille tänään vasta illalla puoli kymmeneltä eli ihan rauhassa sain trikoita ihmetellä. Ja olihan ne ihan hyvät. Ei ihan niin kalsarit kuin mikä oli ensivaikutelma. Kuntosalille ja jumppaan oikein sopivat, kun eivät kiristä mistään. Itse asiassa ovat varmaan aika mainiot joogassa (kuten pakkaus vinkkaa). Juoksutrikoissa pitäisi koirien kanssa juostessa mielellään olla tasku tai useampi, lisäksi nämä ovat niin ohuet, että lenkkitestit tehdään kyllä keväämmällä. Toivottavasti eivät ala pesujen myötä löystyä vyötäröltä.

Tuomio: hyvä ostos. Rahalle saa vastinetta. Jäävät varmaan itsellä helposti sisäliikuntakäyttöön.

Kommentit

  1. Yhdellä tutulla oli Lidlin juoksutakki. Se oli varsin toimiva, kunnes ekalla pakkaskelillä juoksun lomassa tullut hiki ilmeisesti jäätyi ja takki muresi osiin kuin silkkkipaperi. Toivottavasti trikoiden kanssa on parempi tuuri. Ihan hyvän näköiset ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hieman on ikävää, jos vaatteet hajoaa päälle! :D :D Täytyy olla varuillaan. ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat