Hyvä pitkä lenkki plus viikon muut treenit

Ai että sitä joskus on sopivasti reipas, kuten tänään sunnuntaina. Uni loppui klo 6:30, joten olin yhdeksän aikaan täysin valmis lenkille. Vieraita oli tulossa puolenpäivän aikaan, joten pitkälle lenkille oli hyvin aikaa aamusta. Ikkunan takaa katsottuna vaikutti olevan tuulista, mutta oma fiilis vaikutti lupaavalta. Koirat olivat liikkuneet edellisenä päivänä paljon, joten ajattelin juosta vanhemman koiran kanssa vain tunnin ja jatkaa sen jälkeen nuoremman koiran kanssa reilu puoli tuntia. No näinhän me tehtiin. Tässäpä lähtötunnelmia:

Perät
Let's go!

Juoksu kulki tosi hyvin. Olli oli virkeänä ja juoksi hyväntuulisena. Ylhäällä olevissa starttikuvissa koira vetää, mutta kotikadun merkkailujen jälkeen meno onneksi rauhoittuu. Menimme reilu 9 km, jonka jälkeen vaihdoin koiran nuorempaan ja poukkoilevampaan... Jalon kanssa juostiin noin 6 km. Molempien seuralaisten kanssa yhteensä 15,62 km vauhdilla 6:13/km. Olin niin meno päällä, että tein koirien lenkitysten päälle reipasta juoksua (5:18/km) 2,74 km. Lenkin kokonaismatka 18,36 km ajassa 1:56:22. Olipa mukava pitkä, on se juoksu vaan niin mahtavan kivaa.

Viikko oli ihan tavanomainen. Punttisali jäi välistä, mutta tiistaista torstaihin työpäivät olivat aika pitkiä, joten lenkkitouhujen lisäksi ei oikein ehtinyt. Juoksua 50 km.

ma:
ti: PK 8,83 km
ke: PK 6,42 km
to: VK 5,04 km + verkat yht. 7,94 km
pe: jumppa 1h
la: (aamu PK kävely 4,1 km) ilta PK 8,42 km
su: PK 15,62 km + VK 2,74 km yht. 18,36 km

Kommentit

Kuukauden luetuimmat