Pue ja lähde

Minulla on talvivarusteissa yksi selvästi muita heikompi lenkki ja se on hanskat. Tai hanskoja on ehkä tästä turha syyttää, heikko lenkki on eteisen kaappien järjestys. Meillä on periaatteessa lenkkivarusteille oma paikka, pipot ja hanskat ovat omassa korissaan. Kun lähden lenkille, otan tästä korista 1) pipon ja 2) hanskat. Hanskojen osalta prosessi menee näin:


Ongelmakohta on kuvassa kehystetty punaisella. Tässä vaiheessa on aina uhkana jäädä ns. ikuiseen silmukkaan. Eilen piti ihan ottaa tilanteesta kuva. Tämän verran nostelin omia lenkkihanskojani korista, ennen kuin löytyi pari (keskellä kuvaa näkyvälle ikivanhalle haltille, mutta kun plussan puolella oli keli, niin niillä pärjäsi hyvin). Mielessä oli kyllä sinisalon hiihtohanskat, mutta kuten kuvasta voi päätellä, ne eivät tulleet vastaan.


Mysteeri tässä on se, että jostain syystä lähes kaikkia hanskoja näyttää olevan vain yksi pari. Pikku hiljaa korista löytyy keskenään mätsääviä yksilöitä, mutta miksi aina ensin löytyy kasa parittomia? Esikoisen sukissa on havaittu samanlaista ongelmaa, mutta siinä syyksi paljastui se, että lapsi ei välitä etsiä pareja, jolloin pyykkikoneessa/narulla/sukkakorissa on aina parittomia sukkia.

Eiliset hanskat jätin tarkoituksella takapihan eteisen patterille. Tänään pääsen lähtemään lenkille nopeasti. Ja kyllä muuten siivoan tuon korin. Parittomille hanskoille aion olla julma.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat