Pieniä vauhtipyrähdyksiä

Eilisen kevyen lenkin päätteeksi vein koiran kotiin ja kävin lähellä olevalla mäellä tekemässä muutamia mäkivetoja. Minun on aina ollut hankala motivoitua lenkkeihin, joissa tarvitaan vähän enemmän puristusta, varsinkin nyt koiran kanssa lenkkeillessä, kun kovia lenkkejä ja vauhtipätkiä on vaikea tehdä koira mukana. Mutta eilen siis ylitin henkiset esteet ja kävin tekemässä muutaman reippaan nousun. Mäkipätkät ovat vain 70 metriä, mutta mäen kaltevuus tuntuu juuri sopivalta. Tein kahdeksan mäkivetoa. Palautuksena kävely alas. Tuntui hyvältä juosta huolellisesti ja käyttää jalkoja ja käsiä paremmin. Kevyt lenkki tehtiin osittain sohjossa, ja juoksu tuntui todella tahmealta. Mäkivedot tekivät juoksutekniikalle tosi hyvää tuon sohjohiihtelyn jälkeen.
Kevyt lenkki 9,94 km. Vedot ja palauttelut 1,43 km. Syke ei ehdi noin lyhyissä vedoissa nousta lähelle maksimia, mutta selvästi korkeammalle kuitenkin kuin tavallisissa vauhtilenkeissä.

Tänään kävimme koirien kanssa metsässä aamukävelyllä 1 h 20 min. Parasta rentoutusta. Vanhempi koira löysi itselleen aamupalaksi "jotain", ehkä pyyn.


Ihanaa! Koirani söi juuri kuolleen eläimen! 

Kommentit

Kuukauden luetuimmat