Parempi VK

Siis ei paras, mutta parempi. Ja mallia basic, mutta kuitenkin. Eli tasavauhtinen reipas lenkki huolellisemmalla lämmittelyllä oli ohjelmassa tänään. Lämmittelylenkki koiran kanssa, jatkot yksin.

Kierrokset näin:
1) 0:26:39 3,86 km 6:54/km (kyllä minä muistaakseni juoksin...)
2) 0:29:56 5,87 km 5:09/km
3) 0:02:43 0.41 km 6:42/km

Välissä pari muutaman sekunnin kierrosta kellon räpläämisestä johtuen. Kokonaismatka 10,15 km ja aika 0:59:27. Hyvältä tuntui, ja toki tuo huolellisempi lämmittely teki vauhtiosiosta helpomman. Loppuverkka jäi käytännössä tekemättä. Vk-pätkän lopussa on tosi herkullinen ylämäki, jota ennen ei malta himmailla. Lisäksi kotiintuloaika oli tiukka, jotta mies ehtii treeneihin. Ainakin omissa mielikuvissaan sitä menee kovempaa "kovalla" vauhdilla kuin hitaalla. Yritin saada treenistä kaiken mahdollisen infon irti, joten laitoin sykevyönkin päälle, mutta ei tuo kello sykettä mitannut ollenkaan. En osaa sanoa miksi, ja toisaalta mitäpäs niillä minun syketiedoilla tekee. En tiedä nykyisiä sykerajojani, lähes kymmenen vuotta vanhoilla ei taida tehdä enää mitään...

Kävimme päivällä pikaisesti kaupungilta hakemassa esikoiselle itsenäisyysjuhlaan siistimpää kampetta. Samalla reissulla nappasin itselleni uudet juoksukengät (ja unohdin, että asiallisia työvaatteita olisi pitänyt hankkia). Malli tuttu ja turvallinen Asicsin Nimbus. Aika kivan väriset!Vähän kovempaa vauhtia piti tänään Kaisa, joka aloitti hurjalla hiihdolla ja hyvällä ammunnalla ampumahiihdon kisakauden. Isosti onnea!
 Käykää katsomassa Kaisan upeat uudet nettisivut:
http://kaisamakarainen.fi/


Kommentit

  1. Kaisa oli kovassa vedossa. Ihanat, uudet kengät. Mulla on myös nimbukset, mutta ihan tylsän väriset.

    VastaaPoista
  2. Mulla on saattohoidossa mm. yhdet harmaat nimbukset, ne kyllä näyttää niin kurjilta noihin uusiin verrattuna. Syksyn mallit on joskus aika karsean värisiä, keväällä on paljon kirkkaampia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat