Viikkoraportti vk 44

Ihan ok viikko, vaikka kaikki lenkit eivät olleet onnistuneita.

ma:
ti: PK 8,12 km
ke: VK 6,21 km
to: PK 9,16 km
pe: jumppa 1h
la: 16,33 km
su:

Juoksua yhteensä 39,8 km.Peruslenkit sujuivat kivasti. Keskiviikon VK-lenkki meni pahasti pieleen. Lasten harrastusten ja miehen treenien välissä oli tunti aikaa tehdä oma lenkki. Koirien ulkoilut oli suunniteltu siten, että pääsin yksin lenkille. Tarkoitus oli tehdä noin kympin lenkki, mutta kävi tosi tyhmä virhe: söin jotain välipalaa liian lähellä lenkkiä, eikä kulkenut ollenkaan. Oli sen verran huono olo, että käännyin aikaisemmin kotiin. Kilometrivauhti oli 5:24, mutta pahemmalta se tuntui.

Perjantaisin on nuoremman pojan judotreenien aikaan vanhemmille jumppaa. Mahtava idea! Joka kerta tehdään jotakin erilaista, tällä kertaa kuntopallojumppaa. Yksinkertaiset jumpat sopivat minulle, ja nuo perjantaijumpat ovat juuri sitä. Kuntosalille on kiireisen arjen vuoksi vaikea löytää aikaa (vai eikö se vaan kiinnosta, voi olla sitäkin), mutta tatamin reunalla istuskelun sijaan tässä käytetään aika hyödyksi.

Pitkälle lähdin lauantaiaamuna. Lapset olivat houkutelleet mummon viikonloppuvieraaksi, ja olisi ollut kiva lojua koko aamupäivä sohvalla jutellen ja kahvitellen. Suunnittelin jo vähän lenkin lyhentämistä, mutta koira oli edellisen kevyemmän päivän jälkeen niin innoissaan menossa, että lenkkeilymieli tarttui siitä minuunkin. Iloisen ja innokkaan lenkkikaverin kanssa on mukava mennä. Pitkän kilometrivauhti oli hyvä (6:11), vaikka alkumatkasta tehtiin "pari" pysähdystä. Reitti on yksi suosikkejani, vaikka osa siitä menee maantien reunaa. Jollain tavalla tykkään juosta tylsiä reittejä, siis esimerkiksi rauhallista maantietä. Pitkät suorat ovat parhaita, katse horisonttiin ja tasaista kyytiä eteenpäin. Jokin siinä juoksussa itsessään on niin koukuttavaa.

Sunnuntaina olin koiren kanssa neljä tuntia pelastuskoiraharjoituksissa. Olimme koko porukka samaa mieltä siitä, että loppupäivä vietetään sohvalla.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat