Lenkkeilyt viikolla 48

Huonosti rytmitetty viikko. Kevyet lenkit viikolla, lauantaina ainoa kovempi lenkki ja sunnuntaina ns. pitkä.

ma: PK 8,17 km
ti: PK 8,17 km
ke:
to: PK 6,31 km
pe: keppijumppa 30 min
la: VK 6,18 km
su: PK 13,05 km

Yhteensä 41,9 km. Ei tuolla kuuhun mennä, mutta onneksi sain tehtyä lenkkejä säännöllisesti pitkin viikkoa, vaikka kaikenlaista muutakin suhailua oli ohjelmassa. Keskiviikosta tuli lepopäivä miehen kaksipäiväisen työmatkan vuoksi. Perjantaina kivaa (eli yksinkertaista ja helppoa) keppijumppaa kuopuksen judon aikaan. Jouduttiin jättämään kyykkäykset puoleen tuntiin, kun tiloissa alkoi karateleiri. Sunnuntain pitkä vähän harmittaa, tai siis se, ettei tullut tuon enempää juostua. Täplikäs ystäväni ei jostain syystä ollut parhaalla juoksutuulella ja tein sitten tuollaisen kompromissilenkin. Toisaalta ehdin hyvin lasten kanssa iltapalalle, kun ei oltu pitempään.

Hei hei, synkkä marraskuu! Tervetuloa joulukuu. Marraskuussa kilometrejä yhteensä 192. Tiistaisin ja torstaisin näyttää juoksu maistuvan.


Kommentit

 1. Hiihtelijä Östersundista1. joulukuuta 2014 klo 23.11

  Kunnioitettavat kilometrit marraskuulle! Hienoa! Suosittelisin ehkä vk-lenkkeihin hieman pitempiä verkkoja. Itse en tämmöisenä yli kolmikymppisenä lämpene vk-reeneihin alle puolen tunnin verryttelyllä. VK-lenkki variaatioista lukisin mielelläni hieman lisää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai hiihtelijä :D :D Aavistan, että siellä kirjoittelee mentaalivalmentajani. :) Tuo on totta, ja nuo VK:t on aina laadullisesti kaikista huonoimpia lenkkejä. Pitäisi vaan malttaa laittaa niihin vähän enemmän aikaa. Toteutukseen! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat